Oudleerlingen-pagina

Wil je op de hoogte blijven?

Beste oud-leerling,
beste sympathisant van GO! atheneum De Ring

Omdat De Ring het belangrijk vindt om in contact te staan met oud-leerlingen en al wie de school een warm hart toedraagt, vind je onderaan op deze webpagina een invulformulier om je adresgegevens en vooral je e-mailadres up-to-date te houden.
Mocht je op de hoogte willen gebracht worden van de Italiaanse avond, de opendeurdag, Talentenjacht, RingRock en andere spetterende activiteiten, dan kan de school je makkelijk bereiken door je bijvoorbeeld een mailtje te sturen.
Verandert je e-mailadres? Laat ons dit dan weten zodat onze gegevens correct blijven.
Met dit initiatief zetten we een eerste stap naar een volwaardige oud-leerlingenwerking van GO! Atheneum De Ring . Hopelijk zien we je snel op één of meerdere activiteiten terug. Van harte welkom! De oud-leerlingenwerkgroep

 

Volgende activiteiten

Oud-leerlingentrefdag

Quiz

Op 11 februari 2022 organiseren we - als de corona-maatregelen het dan nog steeds toelaten - een aangepaste versie van de oud-leerlingentrefdag. De enthousiaste massa oud-leerlingen ontvangen en samen een hapje eten nadien zoals we de voorbije jaren deden, zit er dit jaar om begrijpelijke redenen niet in. Toch hopen we om met een beperkt aantal oud-leerlingen een informatieve namiddag te kunnen organiseren in het kader van de studiekeuzebegeleiding van onze zesdejaars. 

Enkele weken geleden lanceerden we via de sociale media een oproep en we kregen heel wat enthousiaste reacties. Ondertussen maakten we een corona-veilige verdeling en we lieten de geïnteresseerde oud-leerlingen weten hoe we het die dag vermoedelijk zullen organiseren.

Nieuwe datum (onder voorbehoud): 13 mei 2022. Meer informatie volgt nog op onze site

 

 

Vul hieronder je gegevens in als je op de hoogte wenst te blijven